Willards / Augusti 2021 – Vi söker servicetekniker och mekaniker till Kiruna

Nu förstärker vi teamet i Kiruna med servicetekniker och mekaniker.

Vill du utveckla specialistkunskaper inom det maskintekniska området med möjlighet att serva industrikunder över hela Norden?

Hos oss får du jobba med underhåll och service både i verkstad och i fält och har chansen att utvecklas inom ett företag som har lång erfarenhet och bred kompetens.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är renovering av växellådor och drivlinor, montage av lager samt uppriktning med Easy-Laser®. Även mekaniska jobb förekommer. 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom industrin, men det är inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten. Vi söker dig som är självgående, flexibel och drivande. Det är viktigt att du har en god förmåga att samarbeta och fatta beslut. 

B-körkort är en merit men inget krav.

Urval och anställningar sker löpande, vi önskar därför din ansökan så snart som möjligt via e-post till info@willards.se. Ansökningar med bifogat CV uppskattas.

Vi ser fram emot din kontakt!

Hur kan vi hjälpa Er?

Med specialistkunskaper servar vi industrikunder över hela Norden. Kontakta oss gärna för mer information om våra tjänster.

+46 72 731 05 45

info@willards.se

Meny
Våra samarbetspartners