Willards / Roterande drifter

Vi optimerar dina roterande drifter

Transportband

Transportband

Med fokus på förebyggande underhåll och slitageskydd inspekterar, reparerar och servar vi dina transportband och drivremmar. Vi utför även installationer och ser till att du får en långsiktigt fungerande anläggning.

Fläktar

Fläktar

Inom Willards finns en gedigen kunskap om fläktdrifter. Våra servicetekniker säkerställer att montage, uppgradering och service blir fackmannamässigt utfört. Vi genomför byten av reservdelar och kan även erbjuda ombyggnationer.

Kvarnar

Kvarnar

Med våra underhållstjänster för kvarnar förlänger du livscykeln för drivsystemet, optimerar prestandan och minimerar risken för kostsamma, oplanerade driftstopp. Vårt mål är att se till att dina kvarnar presterar på topp.

Pumpar

Pumpar

Har du behov av att snabbt få din pump lagad? Våra kunniga servicetekniker reparerar, servar och renoverar alla typer av pumpar oavsett fabrikat. Tillsammans med våra leverantörer kan vi förse dig med det senaste inom pumpteknik.

Växellådor

Växellådor

Reparation av växellådor till industrin är en av våra huvudinriktningar. Vi erbjuder reparation och underhåll av alla på marknaden förekommande fabrikat av industriella växellådor. Sedan 2017 är vi även auktoriserad servicepartner till Kumera.

Lasermätning

Lasermätning

Felaktigt uppriktade axlar ligger bakom mer än hälften av alla driftstopp i roterande maskiner. Vi använder oss av Easy-Laser® för mekaniska uppriktningar, vibrationsmätningar, planhetskontroller och mätning av stålkonstruktioner.

Hur kan vi hjälpa Er?

Med specialistkunskaper servar vi industrikunder över hela Norden. Kontakta oss gärna för mer information om våra tjänster.

+46 70 318 28 19

info@willards.se

Meny