Willards / Industriella växellådor

Växellådor är vår specialitet

Industriella växellådor

En av våra huvudinriktningar är service och reparation av industriella växellådor. Vi har lång erfarenhet av felsökning, reparation och underhåll av alla på marknaden förekommande fabrikat av växellådor som används i process-, kraft- och tillverkningsindustrin.

Vi utför arbeten både i vår verkstad och i fält och kan även erbjuda moderniseringar som förbättrar växellådans prestanda och livslängd. Genom ingående teknisk expertis och korta svarstider erbjuder vi bästa möjliga service till kunder i hela Norden.

Auktoriserad servicepartner till Kumera i Norrbotten och Sverige.

Willards AB är sedan 2017 auktoriserad servicepartner till Kumera Drives Ltd i Sverige. Kumera har sedan 1945 levererat industriella och marina drivenheter, industriella växellådor och tjänster till kunder över hela världen.

Schemalagt underhåll är ett nyckelelement i Kumeras serviceprogram och omfattar ingående undersökning och förebyggande åtgärder för att förhindra att fel uppstår i framtiden.

Vårt serviceinriktade team står redo med teknisk expertis och originalreservdelar för att garantera god processfunktionalitet. Kontakta oss gärna för mer information om våra tjänster som servicepartner till Kumera Drives.

För att beställa Kumera växellådor och reservdelar, kontakta oss på  order@willards.se

Hur kan vi hjälpa Er?

Med specialistkunskaper servar vi industrikunder över hela Norden. Kontakta oss gärna för mer information om våra tjänster.

+46 72 731 05 45

info@willards.se

Meny
Våra samarbetspartners