Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/willards/public_html/wp-content/plugins/sembly_thumbnail/classes/thumbnail.php on line 467

Vi är en märkesobunden partner för reparation och service av alla typer av roterande drifter. I vår verkstad arbetar vi med växellådor och andra komponenter upp till 28 ton. Hos våra partners upp till 50 ton.

Willards är en ledande specialist på roterande drifter. Vårt tjänsteutbud omfattar hela processen från fundamentet till övervakning och underhållsavtal och vårt nätverk sträcker sig från norr till söder.

Vi är både en lokal och nationell service- och underhållspartner för alla typer av roterande drifter och lagerapplikationer. I dessa speciella tider kan det vara bra att känna till att det finns möjlighet att på hemmaplan i Sverige reparera eller underhålla industriella växellådor och allt som hör därtill.

Reservdelar och komponenter på upp till fem ton tillverkas modernt och kostnadseffektivt hos våra partners i Sverige, medan reservdelar och komponenter på upp till 130 ton tillverkas hos våra samarbetspartners i Europa. I samband med renovering kan också en underhållsplan tas fram. I vissa fall kan renovering och strategiskt underhåll vara en långt bättre investering än ett nyköp av en växellåda, pump, fläkt eller liknande. Med rätt insatser kan vi på ett hållbart sätt ge fortsatt liv åt exempelvis äldre specialväxellådor.

Vi hjälper er gärna i totalentreprenad hela vägen från konstruktion, nytt fundament och montage till underhållsavtal med modernaste kalibrering och vibrationskontroll. Nyligen utförde vi ett sådant heltäckande jobb där vi konstruerade och bytte ut betongfundamentet till en kvarndrift, renoverade den 20 ton tunga Morgårdshammarväxellådan samt riktade upp och driftsatte maskinen.

Växellådor och komponenter upp till 28 ton underhåller och reparerar vi i egen verkstad eller hos någon av våra partners nära er. Vårt nätverk av samarbetspartners sträcker sig från Falkenberg till Kiruna och hos utvalda partners kan vi ta emot växellådor och andra komponenter ända upp till 50 ton.

Willards hjälper er hela vägen från konstruktion och betungfundament till uppriktning och vibrationskontroll.

Vi är en märkesobunden servicepartner för allt inom era roterande maskiner och applikationer, så som växellådor, fläktar och tillhörande lager och kopplingar. Vi arbetar opartiskt och flexibelt med våra kunders akuta och långsiktiga intressen i fokus. Särskilt i dessa tider, då det kan vara svårt att få tag på långväga reservdelar eller ta beslut om nyinvestering, kan det vara betryggande att veta att vi kan lösa ert akuta behov och samtidigt titta på ett förslag till reservdels- och underhållsplan som säkerställer driften och ökar livslängden på era befintliga anläggningar.

Allt detta erbjuder vi i projektform och vi har både kompetensen och resurserna för allt omgärdande arbete med konstruktion, betongarbeten och stålbyggen med mera. Vi kan också erbjuda bemanning för att säkerställa er drift.

Välkommen att kontakta oss på Willards AB.

Mikael, Klas & Fredrik